Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 квітня 2016                                                                                       № 4/30

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та (або) на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для продажу земельних ділянок громадянам та юридичним особам

 

         Розглянувши звернення громадян, юридичних осіб, з метою сприяння соціально-економічному розвитку міста, керуючись ст.ст. 127, 128 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Фізичній особі  підприємцю Шевченко  Надії Дмитрівні надати дозвіл:

-на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 27 кв.м для обслуговування нежитлового приміщення, магазину промислових товарів по вул. Веселинівській, 19/1 у Центральному районі м.Миколаєва;

-на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею          27 кв.м для обслуговування нежитлового приміщення, магазину промислових товарів по вул. Веселинівській, 19/1 у Центральному районі м.Миколаєва.

Пункт 1 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016, протокол № 2.

 

2. Громадянину Сокольникову Миколі Івановичу надати дозвіл:

-на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 161 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Галицинівській, 21 у Корабельному районі м.Миколаєва;

-на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 161 кв.м для будівництва та     обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Галицинівській, 21 у Корабельному районі м.Миколаєва.

Пункт 2 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016, протокол № 2.

 

3. Громадянці Шевчук Любові Іванівні надати дозвіл:

-на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 423 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Братській, 106 у Корабельному районі м.Миколаєва.

Пункт 3 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016, протокол № 2.

 

4. Громадянину Аванесяну Валерію Суреновичу надати дозвіл:

-на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1120 кв.м, із них 1000 кв.м – для передачі у власність, 120 кв.м – з метою викупу у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. 6 Поперечній, 27 у Заводському районі м.Миколаєва;

-на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 120 кв.м для будівництва та     обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. 6 Поперечній, 27 у Заводському районі м.Миколаєва.

Пункт 4 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016, протокол № 2.

 

5.Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради:

забезпечити укладання договорів про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки із замовниками.

6.Замовникам:

укласти  договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки;

у трьохмісячний термін надати звіт про експертну грошову оцінку.

7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови  Степанця Ю.Б.

 

Міський голова                                                                              О.Ф.Сєнкевич

 

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: