Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

11 квітня 2016                                                                                     № 309

Про дозвіл громадянам, неповнолітнім дітям

на укладання договору купівлі-продажу

(обміну) житла, яке належить громадянам,

неповнолітнім дітям на праві приватної

власності, від імені малолітніх

 

         Розглянувши документи про дозвіл громадянам, неповнолітнім дітям на укладання договору купівлі-продажу (обміну) житла, яке належить громадянам, неповнолітнім дітям на праві приватної власності, від імені малолітніх, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 59, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Дозволити неповнолітній __________ ______ _______, __.__.____   р.н., придбати квартиру ___ по просп. _____________, будинок ___ у м. Миколаєві та підписати відповідні документи за умови надання батьками дитини письмової нотаріально посвідченої згоди на вчинення правочину.

 

2. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових та майнових прав дитини.

 

3. Зобов’язати законних представників дитини у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Ленінського району Миколаївської міської ради ксерокопію договору купівлі-продажу житла, що підтверджує право власності дитини.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Ленінського району Миколаївської міської радиПушкаревську В.М.

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: