Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

05 квітня 2016                                                                               № 4/20

Про передачу видатків з міського бюджету

 міста  Миколаєва обласному бюджету на

фінансування СДЮСШОР з веслування на

 байдарках та каное Миколаївської обласної

організації фізкультурно-спортивного

товариства «Україна» в 2016 році

 

        З метою належного фінансування та подальшого функціонування СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное як закладу обласного значення, керуючись п.6 ч.1 ст.89 Бюджетного кодексу України та ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати видатки з міського бюджету міста Миколаєва обласному бюджету на фінансування СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное Миколаївської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» в 2016 році у сумі 830,9 тис. грн.

 

2. Доручити міському голові укласти з Миколаївською облдержадміністрацією договір про передачу видатків з міського бюджету міста Миколаєва  обласному бюджету  на фінансування СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное Миколаївської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» в 2016 році.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, планування,бюджету фінансів та соціально-економічного розвитку

(Бернацького), з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза),  заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Міський голова                                                                               О.Ф.Сєнкевич

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: