Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

14 березня 2016                                                                                № 46р

Про проведення міської весняної

акції «Свято деревонасадження,

санітарного очищення та

благоустрою м. Миколаєва»

 

         З метою поліпшення санітарного стану та благоустрою м. Миколаєва, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

         1. Провести міську весняну акцію «Свято деревонасадження, санітарного очищення та благоустрою м. Миколаєва» (далі – акція) з 19.03.2016 по 26.04.2016.

         2. У рамках весняної акції провести 19.03.2016 та 23.04.2016 заходи «Зробимо Україну чистою разом» з благоустрою, санітарного очищення та висадки зелених насаджень на території міста.

         3. Рекомендувати керівникам підприємств, організацій, установ різних форм власності згідно з п. 7 Правил благоустрою, санітарного утримання територій забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві забезпечити повний комплекс робіт на прилеглій та закріпленій території, а саме:

         - провести роботу з видалення та вивезення сміття й опалого листя;

         - провести роботу з висадки дерев, кущів на прилеглій території згідно з породним складом та кількістю (за погодженням з управлінням екології департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради).

         4. Головам адміністрацій Миколаївської міської ради Карцеву В.М., Волкову І.В., Мовчану П.О., Цуканову О.М.:

         - залучити додатковий транспорт для збирання та вивезення сміття під час проведення акції;

         - до 15.03.2016 надати для затвердження до департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради план заходів проведення акції з 19.03.2016 по 26.04.2016 (з датами проведення акції, переліками вулиць) та звіт про виконання запланованих заходів до 14:00 год. 19.03.2016 та до 14:00 год. 23.04.2016.

5. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Пальку) спільно з управлінням земельних ресурсів Миколаївської міської ради (Морозом) та управлінням містобудування та архітектури Миколаївської міської ради визначити місця висадки зелених насаджень на об’єктах м. Миколаєва згідно із затвердженим генеральним планом м. Миколаєва.

         6. Заступнику міського голови Шевченку Є.В. спільно з головами адміністрацій Миколаївської міської ради Карцевим В.М., Волковим І.В., Мовчаном П.О., Цукановим О.М.:

         - визначити перелік територій, закріплених за вищими навчальними закладами, загальноосвітніми школами та іншими навчальними закладами;

         - провести необхідну роз’яснювальну роботу по участі в акції і організувати роботи по наведенню порядку на закріплених територіях вищевказаних закладів.

         7. Заступнику міського голови Степанцю Ю.Б. надати доручення підпорядкованим підрозділам щодо:

         - наведення порядку на кінцевих зупинках маршруток, зупинках електротранспорту та трамвайних коліях;

         - надати пропозиції представникам малого та середнього бізнесу щодо участі в акції.

         8. Вивезення сміття під час проведення акції здійснювати на полігон твердих побутових відходів у В. Коренисі.

         8.1. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Пальку) організувати роботу звалища опалого листя в глиняному кар’єрі, розташованому біля міського цвинтаря, поблизу с. Мішкове-Погорілове.

         9. Комунальному підприємству «Миколаївкомунтранс» (Мостовому) під час проведення заходів «Зробимо Україну чистою разом» приймати сміття на міському полігоні твердих побутових відходів безоплатно.

         10. Відділу юридичного забезпечення та громадських зв’язків департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Зайцевій) опублікувати в засобах масової інформації це розпорядження та постійно проводити висвітлення проходження вищевказаної акції.

         11. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Гайдаржи В.В.

 

Міський голова                                                                             О.Ф. Сєнкевич

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: