Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 лютого 2016                                                                                 № 3/2

Про надання згоди на

отримання кредиту МКП

“Миколаївводоканал”

 

З метою проведення своєчасних розрахунків МКП “Миколаївводоканал” за енергоресурси, матеріали, виплати заробітної плати, керуючись статтями  25,  70 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та статтями 17, 18 Бюджетного кодексу України, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на укладання МКП “Миколаївводоканал” кредитної угоди на загальну суму, що не перевищує 3,0 млн. грн., строком до 30 листопада 2017 року для здійснення розрахунків за енергоносії, матеріали та своєчасної виплати заробітної плати у зв’язку з нерівномірністю надходження коштів від споживачів підприємства.

2. Надати повноваження директору (в.о. директора) МКП “Миколаївводоканал” на підписання кредитних договорів, додаткових угод до них та інших документів, необхідних для виконання цього рішення.

3. МКП “Миколаївводоканал” погашення та обслуговування кредиту здійснювати за рахунок господарської діяльності.

4. МКП “Миколаївводоканал” перед використанням кредитних коштів на конкретні заходи отримувати рекомендації постійних комісій міської ради:

- з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста;

- з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Рєпіна), заступника міського голови Гайдаржи В.В.

 

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: