Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

28 січня 2016                                                                                  № 2/16

Про передачу видатків на виконання

делегованих державою повноважень у галузі

забезпечення вторинною (спеціалізованою)

медичною допомогою мешканців Корабельного

району м. Миколаєва в 2016 році

 

         З метою забезпечення своєчасного медичного обслуговування населення міста, яке мешкає в Корабельному районі м. Миколаєва, керуючись ст. 93 Бюджетного кодексу України та ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати видатки на виконання делегованих державою повноважень у галузі забезпечення вторинною (спеціалізованою) медичною допомогою мешканців Корабельного району м. Миколаєва в 2016 році в кількості 62, 989 тис. чол. у сумі 25 271,000 тис. грн.

 

2. Доручити міському голові:

1.1. Укласти з Жовтневою районною радою договір про передачу видатків на виконання делегованих державою повноважень у галузі забезпечення вторинною (спеціалізованою) медичною допомогою мешканців Корабельного району м. Миколаєва в 2016 році.

2.2. Звернутися до Миколаївської обласної ради щодо передачі Жовтневої ЦРЛ до комунальної власності міста Миколаєва.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького), з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

 

Міський голова                                                                            О.Ф.  Сєнкевич

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: