Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 15 вересня 2015м. Миколаїв № 49/26
   

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості) юридичним особам, громаданям по

Корабельному району  м. Миколаєва


 

   
      

 Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

 

          1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) фізичним особам – підприємцям:

 

 

 

          1. Фізичній особі – підприємцю Пахомовій Валентині Миколаївні для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею            1785 кв.м, у межах земельної ділянки по пр. Жовтневому, 285, відведеної рішенням міської ради від 12.02.2004 № 18/14, з метою передачі ділянки в оренду зі співвласниками з розрахунком ідеальних часток для обслуговування нежитлових приміщень по пр. Жовтневому, 285/1.

 

          Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 08.06.2015, протокол № 150, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

          2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

 

 

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

 

      

Міський голова 

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: