Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 15 вересня 2015м. Миколаїв № 49/25
   

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості), щодо поділу земельних ділянок громадянам та

юридичним особам  по  Ленінському району  м. Миколаєва

   
      

   Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

 

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

 

1.Товариству з обмеженою відповідальністю "РМК-2020" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею   5 кв.м за рахунок земель ФОП Ременнікової Г. В., з метою передачі в оренду для обслуговування  торгового кіоску по вул. Миколаївській ріг вул. Васляєва.

 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 08.06.2015,  протокол №150, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

2. Товариству з обмеженою відповідальністю "РМК-2020" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 5 кв.м за рахунок земель ФОП Ременнікової Г. В., з метою передачі в оренду для обслуговування  торгового кіоску по вул. Миколаївській поблизу магазину "Зубр".

 

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 08.06.2015,  протокол №150, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

3. Обслуговуючому автогаражному кооперативу "Пограничник" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодовстановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею  9258 кв.м, за рахунок земель  автогаражного кооперативу "Пограничник", які надані рішенням міської ради від 27.10.2004 №24/15, з метою надання у  власність,  для обслуговування автогаражного кооперативу " Пограничник " по вул. Космонавтів,1-е.

 

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.06.2015,  протокол №151, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

 Пункт 4. "Громадянам Футерману Ігорю Леонідовичу та Футерману Юрію Леонідовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею  1043 кв.м, за рахунок земель громадянки Футерман Розалії Борисівни, з метою передачі в оренду в рівних частках для обслуговування нежитлової будівлі торговельно-харчового комплексу.

 

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.06.2015,  протокол №151, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради" перенесено на чергове засідання міської ради за пропозицією депутата міської ради Концевого І.О.

 

5. Громадянину Дургуну Фехмі на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 15509 кв.м, за рахунок земель ТОВ "Петрівна", з метою передачі в оренду із співвласником для обслуговування майнового комплексу по вул. Маршала Василевського,49 з розрахунком ідеальної частки кожного.

 

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.06.2015,  протокол №151, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

6. Товариству з обмеженою відповідальністю "Петрівна" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею  15509 кв.м, за рахунок земель ТОВ "Петрівна", з метою передачі в оренду із співвласником для обслуговування майнового комплексу по вул. Маршала Василевського,49 з розрахунком ідеальної частки кожного.

 

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.06.2015,  протокол №151, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

7. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку  "Авон" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодовстановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 3835 кв.м, за рахунок земель  "Авон", які надані рішенням міської ради від 04.09.2009 №36/57, з метою надання в постійне користування для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Новобузькій,128.

 

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015,  протокол №152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 7 включено на пленарному засіданні міської ради 15.09.2015 за пропозицією президії міської ради.

 

 

 

2.3обов'язати замовника протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

 

 

 

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

      

Міський голова 

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: