Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

17 грудня 2003                                                   № 17/46

Про встановлення меж парку

ім.  Ленінського   комсомолу

 

Розглянувши звернення депутата Ільїна Олексія Олексійовича від 21.10.02 та комісії міської ради з питань екологічної політики та охорони навколишнього середовища від 21.11.03, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визначити межі парку ім. Ленінського комсомолу проспектом Жовтневим, вул.Олійника, вул.Васляєва, територією ЗОШ № 19.

 

2. Доручити управлінню земельних ресурсів міської ради (Олійник Ю.П.) вирішити питання щодо інвентаризації цієї земельної ділянки.

 

3. Доручити комісії міської ради з питань екологічної політики та охорони навколишнього середовища (Нагірний О.І.) та першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів  ради Бушину В.М. вирішити питання щодо виділення коштів з міського цільового фонду охорони навколишнього природного середовища на проведення інвентаризації  цієї земельної ділянки.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екологічної політики та охорони навколишнього середовища (Нагірний О.І.).

 

Міський голова                                          В.Д.Чайка

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: