Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

31 березня 2014                                              № 99р

 

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 09.09.2013 №194р«Про затвердження структури управління містобудування та архітектури Миколаївськоїміської ради та положень про його структурні підрозділи» (ВН. ЗМІН. №50РК ВІД 02.03.15)

ВН. ЗМІН.
На підставі розпорядження міського голови від 04.02.2014 №32рк , керуючись п.п.19,20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» :
1. Внести до розпорядження міського голови від 09.09.2013 №194р «Про затвердження структури управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради та положень про його структурні підрозділи» зміни.
1.1. Затвердити структуру управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради в новій редакції (додається) .
1.2. Затвердити Положення про відділ містобудівного кадастру та обліку об`єктів містобудування управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради в новій редакції (додається).
2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.


Секретар міської радиЮ.І. Гранатуров



Затверджено
розпорядженням
міського голови
від 31 березня 2014
№ 99р




СТРУКТУРА
управління містобудування та архітектури
Миколаївської міської ради

Найменування

Штатна чисельність

Начальник управління

1

Відділ по реалізації генплану міста

6

Відділ планування, забудови  міста та зовнішньої реклами

3

Відділ містобудівного кадастру та обліку об’єктів містобудування

9

Відділ інженерно-геодезичного забезпечення міста

2

Відділ бухгалтерського обліку, звітності, кадрової роботи та діловодства

4

Водій

1

Всього

26



Затверджено
розпорядженням
міського голови
від 31 березня 2014
№ 99р




ПОЛОЖЕННЯ
про відділ містобудівного кадастру та обліку об’єктів містобудування управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради



ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1. Відділ містобудівного кадастру та обліку об`єктів містобудування є структурним підрозділом управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради (далі - відділ).
1.2. У своїй діяльності відділ керується Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну службу», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про регулювання містобудівної діяльності», рішеннями міської ради, виконкому міської ради, розпорядженнями міського голови, іншими актами законодавчої та виконавчої влади, рекомендаціями, Положенням про управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради, цим Положенням, методичними і нормативними матеріалами Мінрегіонбуду України, іншими нормативними і методичними матеріалами.
1.3. Відділ очолює заступник начальника управління - начальник відділу, який призначається на посаду за підсумками конкурсного відбору і звільняється з посади міським головою, за поданням начальника управління.
2. МЕТА
2.1. Основною метою діяльності відділу є виконання завдань, що стоять перед міською радою, її виконавчими органами, управлінням містобудування та архітектури Миколаївської міської ради (далі - управління), щодо питань створення містобудівного кадастру, будівництва, ремонту та реконструкції об`єктів промисловості, житла, соціально-побутового і комунального призначення на території міста, незалежно від форм власності.
ВНУТРІШНЯ СТРУКТУРА
3.1. До відділу входять:
начальник відділу – 1 од.
головний спеціаліст – 8 од.
4. ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ, ЗАВДАННЯ ТА ЗВ`ЯЗКИ З ІНШИМИ
ВИКОНАВЧИМИ ОРГАНАМИ
Відділ відповідно покладених на нього завдань:
4.1. Згідно із законодавством здійснює роботу по розробці та веденню містобудівного кадастру:
- готує базу даних проектів відведення земельних ділянок по юридичних і фізичних особах з розбиванням по районах міста та формі власності;
- веде архів проектів відведення земельних ділянок по юридичних і фізичних особах.
4.2. Готує проекти рішень міської ради та виконкому міської ради щодо питань, які належать до повноважень управління.
4.3. Аналізує стан і тенденції економічного та соціального розвитку міста з напрямку містобудування та архітектури.
4.4. Готує інформацію та виконує контрольні звіти до розпорядчих документів державного, регіонального та міського рівнів.
4.5. Бере участь у підготовці розробки містобудівної документації.
4.6. Бере участь у роботі центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради у відповідності до діючого законодавства, повноважень управління та відділу.
4.7. Веде роботу з питань пайової участі підприємств і організацій у будівництві по договорах пайової участі.
4.8. Бере участь у роботі:
- міського штабу підтримки інвесторів щодо комплексної реконструкції кварталів (мікрорайонів) застарілого жилого фонду;
- робочої групи з підготовки реєстру незавершених будівництвом об’єктів у м. Миколаєві;
- робочої групи з ліквідації заборгованості по заробітній платі на підприємствах будівельної галузі.
4.9. Готує за дорученням пропозиції відповідним органам про зупинення будівельних робіт, які не відповідають вимогам законодавства, державних стандартів, норм і правил, архітектурним вимогам.

4.10. Організовує облік об’єктів містобудування у місті, дозволів на виконання будівельних робіт, сертифікатів відповідності закінчених будівництвом об’єктів проектній документації, вимогам державних стандартів, ДБН на підставі даних інспекції ДАБК у Миколаївській області.
4.11. Розглядає звернення громадян , фізичних та юридичних осіб щодо питань містобудування у відповідності до своїх повноважень.
4.12. Аналізує, узагальнює результати перевірок об’єктів містобудування, співпрацює з інспекцією ДАБК у Миколаївській області та іншими установами і організаціями.
5. ПРАВА
Відділ має право:
- одержувати безкоштовно від місцевих органів державної виконавчої ради, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій документи, матеріали та інформацію, необхідні для виконання покладених на нього завдань;
- при вирішенні питань у межах своєї компетенції взаємодіяти з іншими відділами управління, а також з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, судовими органами, підприємствами, організаціями та об’єднаннями громадян;
- вносити керівництву пропозиції з питань удосконалення та підвищення ефективності роботи відділу та управління;
- звертатися до керівництва з приводу створення умов для нормальної роботи відділу, забезпечення його приміщенням, телефонним зв’язком, засобами оргтехніки, відповідно обладнаними робочими місцями, а також законодавчими та іншими нормативними актами і довідковими матеріалами.
5.2. Начальник відділу має право:
- брати участь у розгляді питань, що входять до компетенції відділу, у нарадах та інших заходах з питань, що належать до компетенції управління та відділу;
- брати участь у роботі по підбору посадових осіб у відділ та здійснювати розподіл їх обов’язків;
- за результатами роботи надавати пропозиції начальнику управління про заохочення працівників відділу або про притягнення їх до дисциплінарної відповідальності відповідно до чинного законодавства.
6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

6.1. Посадові особи відділу повинні сумлінно виконувати свої службові обов’язки, шанобливо ставитися до громадян, керівників і співробітників,
дотримуватися високої культури спілкування, не допускати дій і вчинків, які можуть зашкодити інтересам служби чи негативно вплинути на репутацію міської ради, її виконавчих органів та посадових осіб.
6.2. Посадові особи відділу несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.
6.3. Начальник відділу несе відповідальність за:
- своєчасне, повне та якісне виконання покладених на відділ обов’язків, доручень і вказівок керівництва;
- виконання обов’язків, передбачених посадовою інструкцією, за виконання ним функцій і завдань, які покладені на нього Положенням про управління та цим Положенням;
- належне виконання внутрішнього розпорядку, трудової дисципліни працівниками відділу, техніки безпеки, виробничої санітарії.
7. КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ РОБОТИ ВІДДІЛУ
Критерієм оцінки роботи відділу є якісне і своєчасне виконання покладених на відділ завдань та обов’язків.
_______________________________________________________


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: