Мапа порталу

 

№ 397р від 2012-12-27

Про заходи з відзначення в м. Миколаєві 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників                  та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років (ВТР.ЧИН. №84Р ВІД 30.04.15)

ВТР.ЧИН.
З метою належної підготовки та відзначення в м. Миколаєві 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, вшанування ветеранів війни, збереження пам’яті про захисників Вітчизни, відповідно до Указу Президента України від 19.10.12 № 604/2012 «Про заходи у зв’язку з відзначенням 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 років», Плану організації виконання Указу Президента України від 19.10.12 №604/2012 «Про заходи у зв’язку з відзначенням 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 років», схваленого на засіданні Кабінету Міністрів України 31.10.12 (протокол №84), а також розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 09.12.12 № 381-р «Про заходи з відзначення в Миколаївській області 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941- 1945 років», керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
 
1. Створити організаційний комітет з підготовки та відзначення в м. Миколаєві 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у   Великій   Вітчизняній   війні 1941-1945 років, затвердити його склад (додається).
2. Затвердити заходи з відзначення в м. Миколаєві 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років (далі - заходи), що додаються.
3. Доручити керівникам виконавчих органів Миколаївської міської ради   забезпечити виконання затверджених заходів та інформувати управління громадських зв’язків Миколаївської міської ради про проведену роботу до 01 квітня, 05 травня, 20 жовтня та 20 грудня  протягом 2013 – 2014 років,  до 01 квітня та 05 травня 2015 року.
4.     Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.


Міський головаВ.Д. Чайка



Затверджено
розпорядженням
міського голови
від 27 грудня 2012
№ 397р




СКЛАД
організаційного комітету з підготовки та відзначення в м. Миколаєві
70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років



Співголови організаційного комітету

 

Чайка

Володимир Дмитрович

 

-

 

 

міський голова

 

Коренюгін

Володимир Іванович

 

-

 

 

секретар міської ради  (за узгодженням)

 

Заступники співголів організаційного комітету:

 

Андрієнко

Юрій Георгійович

 

-

 

перший заступник міського голови

Сапожнікова

Маргарита Олександрівна

 

-

 

 

заступник  міського голови

 

Члени оргкомітету

 

Бондаренко

 

Валентина Іванівна

-

 

заступник міського голови – директор департаменту фінансів Миколаївської міської ради

 

Бондаренко

Сергій Миколайович

-

 

начальник управління праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради

 

Воронов

Віталій Павлович

-

 

начальник управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради

 

Гайдаржи

Валентин Васильович

-

 

заступник міського голови – директор департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради

 

Гранатуров

Юрій Ісайович

-

 

голова адміністрації Ленінського району Миколаївської міської ради

 

Дергунова

Лариса Юріївна

-

 

начальник управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради

 

Деркач

Ганна Іллівна

-

 

начальник управління освіти Миколаївської міської ради

 

Женжеруха

Олександр Жоржович

-

 

голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради

 

Заворотня

Лілія Анатоліївна

-

 

начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради

 

Лютіков

Іван Федорович

-

 

голова ради Миколаївської міської організації ветеранів України (за узгодженням)

 

Рижик

Володимир Іванович

 

-

 

голова адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради

 

Соколов

Олександр Миколайович

-

 

генеральний директор КП «ТРК «МАРТ»          

 

 

Устенко

Володимир Ілліч

 

-

 

голова адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради

 

Ухмановська

Наталія Леонтіївна

-

 

начальник управління громадських зв’язків Миколаївської міської ради

 

Овчиннікова

Світлана Вікторівна

-

 

директор департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради

 

Шевчук

Олег Олександрович

-

 

начальник ММУ УМВС України в Миколаївській області (за узгодженням)

 


__________________________________________________________________

Затверджено
розпорядженням
міського голови
від 27 грудня 2012
№ 397р




Заходи
з  відзначення в м. Миколаєві
70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років



1. Забезпечити підготовку та проведення урочистих,  просвітницьких, культурно-мистецьких заходів на честь визволення України та міста від фашистських загарбників.
 
Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, управління освіти Миколаївської міської ради, управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради, департамент забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради, управління громадських зв’язків Миколаївської міської ради.
 
Протягом 2013–2014 років.
 
2. Забезпечити підготовку та проведення урочистостей на честь 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.
 
Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, департамент забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради, департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, адміністрації районів Миколаївської міської ради.
 
Жовтень 2014 року.
 
3. Забезпечити підготовку та проведення урочистих,  просвітницьких, культурно-мистецьких заходів з нагоди Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.
 
Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, управління освіти Миколаївської міської ради, управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради, адміністрації районів Миколаївської міської ради, департамент забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради.
 
Протягом 2013–2014 років.
 
4. Забезпечити підготовку та проведення урочистостей з нагоди 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.
 
Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, адміністрації районів Миколаївської міської ради, департамент забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради, департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради.
 
Травень 2015 року.
 
5. Надавати організаційну та консультативну підтримку громадським організаціям, що бажають взяти участь у проведенні Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України».
 
Управління громадських зв’язків                                                 Миколаївської міської ради, управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради
 
Грудень 2012 – травень 2015 років.
 
6. Організувати відвідування посадовими особами органів місцевого самоврядування ветеранів війни, які  перебувають у госпіталі, лікарнях, Міському притулку для громадян похилого віку та інвалідів.
 
Управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради, департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.
 
Протягом 2013–2015 років.
 
7. Здійснити упорядкування військових поховань, пам’ятників, обелісків, меморіальних комплексів, кладовищ, інших споруд та об’єктів, що увічнюють пам’ять про Перемогу та подвиги її учасників.

 

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, адміністрації районів Миколаївської міської ради

 

 

Протягом 2013-2015 років.


8. Сприяти проведенню науково-дослідних та пошукових робіт з установлення імен загиблих і зниклих безвісти у роки Великої Вітчизняної війни.

 

Управління освіти Миколаївської міської ради

 

 

Протягом 2013-2015 років.


9. Забезпечити надання в установленому порядку фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів війни.

 

Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

 

 

Протягом 2013-2015 років.


10. Сприяти широкому висвітленню у регіональних засобах масової інформації актуальних питань соціального захисту ветеранів війни.

Департамент праці та соціального захисту Миколаївської міської ради, управління громадських зв’язків Миколаївської міської ради, КП «ТРК «МАРТ».

 

Протягом 2013-2015 років.


11. Вжити заходів щодо забезпечення ветеранів Великої Вітчизняної війни кваліфікованою медичною допомогою.

 

Управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради.

 

 

Протягом 2013-2015 років.


12. Передбачати в установленому порядку у проектах місцевих бюджетів на відповідний рік видатки на поліпшення соціального захисту ветеранів війни, насамперед для забезпечення ветеранів війни медичними препаратами у необхідній кількості.

 

Департамент праці та соціального захисту Миколаївської міської ради, управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради.

 

 

Протягом 2013-2015 років.


13. Сприяти в установленому порядку наданню благодійної допомоги палатам для інвалідів і ветеранів війни у лікувальних закладах міста, Міському притулку для громадян похилого віку та інвалідів. 

 

Департамент праці та соціального захисту Миколаївської міської ради, управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради.

 

 

Протягом 2013-2015 років.


14. Забезпечити своєчасне надання ветеранам Великої Вітчизняної війни з урахуванням їх соціально-побутових потреб необхідної матеріальної, фінансової, організаційної та іншої допомоги.

 

Департамент праці та соціального захисту Миколаївської міської ради.

 

 

 

Протягом 2013-2015 років.


15. Вжити додаткових заходів щодо запобігання актам вандалізму та руйнування військових меморіалів, пам’ятників та місць поховань осіб, які загинули під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.

 

ММУ УМВС України в Миколаївській області (за узгодженням).

 

 

Протягом 2013-2015 років.


16. Забезпечити широке висвітлення заходів із підготовки та відзначення 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-945 років, організувати показ художніх та документальних фільмів, присвячених подвигу Українського народу в роки Великої Вітчизняної війни, виступи в засобах масової інформації ветеранів війни та представників ветеранського руху.

Управління громадських зв’язків Миколаївської міської ради, КП «ТРК «МАРТ».

 

Протягом 2013-2015 років.


_____________________________________________________________


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: