Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 35/27 від 2009-06-18

Про затвердження проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж скверу “Каштановий” – території рекреаційного призначення


На виконання п. 3 рішення міської ради від 25.10.07 № 17/11 “Про взяття за основу переліку об’єктів зеленого господарства, віднесених до територій рекреаційного призначення м. Миколаєва”, враховуючи погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись п. “д” ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 19 Закону України “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.04 № 1094 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного, іншого природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення”, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою з організації та встановлення меж скверу “Каштановий” – території рекреаційного призначення, обмеженої вулицями Спаською, Радянською та Великою Морською в Центральному районі м.Миколаєва.
1.1. Загальна площа території скверу складає 5984 кв.м, з них з віднесенням до земель рекреаційного призначення – 5984 кв.м.
1.2. Згідно з Класифікатором обмежень (сервітутів) прав користування, на земельній ділянці діють такі обмеження:
- правові, типу 1 – у повному обсязі;
- екологічні, типу 2 – у повному обсязі;
- спеціальні, типу 4.1 – у повному обсязі.

2. Зобов’язати департамент житлово-комунального господарства провести роботи по винесенню меж скверу на місцевість та надати до управління земельних ресурсів технічну документацію з винесення меж скверу на місцевість до 01.12.09.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).


Міський головаВ.Д. Чайка


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: