Мапа порталу

ВИКОНАВЧИЙ_КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

№ 494 від 2011-05-27

Про тарифи на послуги з технічного обслуговування ліфтів для КП “Миколаївліфт”  (ВТР.ЧИН. №1156 ВІД 02.12.14)

ВТР.ЧИН.
На виконання вимог Закону України “Про прискорений перегляд регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування”, керуючись п. 2 ч. 1 ст. 7 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, ст. 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради
 
ВИРІШИВ:
 
1. Затвердити для КП “Миколаївліфт” тарифи на послуги з технічного обслуговування ліфтів для багатоповерхових будинків у розмірі 0,3589 грн./кв.м загальної площі будинку (виходячи з базової ціни на технічне обслуговування одного ліфта 431,06 грн.).
2. Громадян, що проживають на другому поверсі в будинках, перша зупинка ліфта в яких розташована між першим та другим поверхами, звільнити від сплати за послуги з технічного обслуговування ліфтів.
3. Для будинків, в яких технічне обслуговування ліфтів потребує особливих умов експлуатації (ОРК), розрахунок ціни виконується за окремою калькуляцією з урахуванням 3% рентабельності.
4. Для підприємств та організацій до економічно обґрунтованої ціни застосовується 15% рентабельності.
5. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконкому міської ради від 25.07.08 № 1406 “Про тарифи на послуги з технічного обслуговування ліфтів для КП “Миколаївліфт”.
6. Управлінню громадських зв’язків (Скрипніковій) дане рішення опублікувати у засобах масової інформації.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – директора департаменту ЖКГ Гайдаржи В.В.
 


Перший заступник
міського голови
Ю.Г. Андрієнко

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: