Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 27/32 від 2008-09-11

Про затвердження проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж скверу імені О.М. Гмирьова - території рекреаційного та історико-культурного призначення


Розглянувши звернення департаменту житлово-комунального господарства, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись п.«д» ст.12 Земельного кодексу України, ст.19 Закону України „Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.04 №1094 „Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного, іншого природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення”, п.34 ч.1 ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою з організації та встановлення меж скверу імені О.М. Гмирьова - території рекреаційного та історико-культурного призначення, обмеженої вулицями Нікольською, Лагерним Полем, Артилерійською та проїздом без назви в Центральному районі м.Миколаєва.
1.1. Загальна площа території скверу складає 5427 кв.м, з них з віднесенням до земель рекреаційного призначення – 5414 кв.м, з віднесенням до земель історико-культурного призначення – 13 кв.м.
1.2. Згідно з Класифікатором обмежень (сервітутів) прав користування, на земельній ділянці діють такі обмеження:
правові, типу 1 у повному обсязі,
спеціальні, типу 4.3. “в санітарно-захисних зонах інженерно-технічних комунікацій” у повному обсязі діють на частині земельної ділянки площею 1212 кв.м.
2. Зобов’язати департамент житлово-комунального господарства провести роботи по винесенню меж скверу на місцевість та надати до управління земельних ресурсів технічну документацію з винесення меж скверу на місцевість.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань регулювання земельних відносин (Мерікова), з питань архітектури, будівництва та охорони історико-культурної спадщини (Дюміна).



Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: