Мапа порталу

Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А
м. Миколаїв

26 травня 2014 року о 18-30 год.                                                             №  298

Про визнання Миколаївського міського голови обраним.

25 травня 2014 року, відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про призначення позачергових виборів Миколаївського міського голови (місто Миколаїв Миколаївської області)» від 27.02.2014 року в м. Миколаєві відбулись позачергові вибори Миколаївського міського голови.

Відповідно до ч. 5 ст. 76 ЗУ «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» обраним в одномандатному виборчому окрузі міським головою вважається кандидат, який одержав більшість голосів виборців, поданих за кандидатів на посаду міського голови, відносно інших кандидатів, які балотувалися в цьому виборчому окрузі.

Відповідно до Протоколу Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області про результати виборів в одномандатному виборчому окрузі з позачергових виборів Миколаївського міського голови від 26.05.2014 року, більшу кількість голосів виборців, поданих за кандидатів на посаду міського голови, відносно інших кандидатів, одержав кандидат на посаду Миколаївського міського голови Миколаївської області – Гранатуров Юрій Ісайович.

Враховуючи вищевикладене, на підставі ст. 76 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», керуючись ст.ст. 25, 27 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", Постановою ЦВК «Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів» № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. Визнати обраним Миколаївським міським головою Миколаївської області Гранатурова Юрія Ісайовича, 1960 року народження, освіта вища, місце проживання: м. Миколаїв, секретар Миколаївської міської ради, позапартійний, самовисуванець.
  2. Надіслати повідомлення Центральній виборчій комісії, за встановленою формою, про результати виборів Миколаївського міського голови Миколаївської області.
  3. Проінформувати Миколаївську міську раду, на наступному пленарному засіданні, про результати виборів Миколаївського міського голови Миколаївської області.
  4. Цю постанову оприлюднити в засобі масової інформації – газеті «Вечерний Николаев», на офіційному веб-сайті Миколаївської міської ради та на стенді офіційних матеріалів ММВК Миколаївської області.

 

 Голова  ММВК
Миколаївської області                                                      І.А. Косякова 


 

ОНОВЛЕНО 27.05.2014


Постанова № 280 «Про розгляд заяви кандидата на посаду Миколаївського міського голови Іванюченка А.Б. щодо внесення змін до постанови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області № 256 від 30.04.2014 року та до посвідчення його довіреної особи.»

 

ОНОВЛЕНО 20.05.2014


Вибори депутатів Верховної ради Автономної республіка Крим, місцевих
та сільських, селищних, міських голів
31 жовтня 2010 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА
м. Миколаїв

15 травня 2014 року   о 10-50  год.                                                     № 277

 

Про визнання обраним депутатом Миколаївської міської ради VІ скликання наступного за черговістю кандидата в депутати Кісельову О.В.

 

05 травня 2014 року до ММВК Миколаївської області надійшло рішення Миколаївської міської ради «Про припинення повноважень депутата Миколаївської міської ради VI скликання» Мишкіна Андрія Олександровича № 39/1 від 25.04.2014 року.

Відповідно до ч. 1 ст. 81 ЗУ «Про вибори депутатів Верховної ради Автономної республіка Крим, місцевих рад та сільських,   селищних, міських голів» у разі, коли депутат, який обирався в багатомандатному виборчому окрузі, достроково припинив повноваження, обраним депутатом визнається наступний за черговістю кандидат у депутати у виборчому списку місцевої організації партії.

Наступним за черговістю кандидатом  у  виборчому  списку від політичної партії «Фронт змін» є кандидат в депутати Кісельова Олена Василівна.

Враховуючи вищевикладене, відповідно до  ч.2 ст.25,  ст. 81 Закону України «Про вибори депутатів Верховної ради Автономної республіка Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. Визнати обраним депутатом Миколаївської міської  ради VI скликання наступного за черговістю кандидата в депутати у виборчому списку від політичної партії «Фронт змін» Кісельову Олену Василівну.

 

Голова 
ММВК
Миколаївської області                                                      Косякова  І.А.

 

ОНОВЛЕНО 16.05.2014


Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А

м. Миколаїв

10 травня 2014 року о 10-20 год.                                                    №  273

Про зміни в складі Центральної районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області, що здійснює підготовку та проведення місцевих виборів.

Відповідно до п. 1, ч.4 ст.29 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної  Республіки Крим, міських, селищних та сільських голів» повноваження члена комісії припиняються достроково, у зв’язку з особистою заявою про складання повноважень члена комісії.

Відповідно до ч. 5 ст. 29 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної  Республіки Крим, міських, селищних та сільських голів» повноваження члена виборчої комісії припиняється з моменту прийняття рішення про припинення повноважень члена комісії виборчою комісією, яка її утворила.

Відповідно до ч. 1 ст. 22 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної  Республіки Крим, міських, селищних та сільських голів» кількісний склад територіальної виборчої комісії не може бути менше 9 осіб.

Керуючись ст. 25 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК «Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів» № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. Внести зміни до складу Центральної районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області, що здійснює підготовку та проведення позачергових виборів Миколаївського міського голови 25 травня 2014 року, сформованої відповідно до постанови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області від 18 квітня 2014 року  № 229 «Про формування складу районних у місті Миколаєві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення позачергових виборів Миколаївського міського голови», згідно з додатком.

  2. Цю постанову разом з відповідним додатком надати Центральній районній у місті Миколаєві виборчій комісії Миколаївської області.

  3. Цю постанову оприлюднити на сайті Миколаївської міської ради.

Заступник голови 
ММВК
Миколаївської області                              Альпатова  С.Ю

 

Додаток
до постанови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області
від 10 травня 2014 року № 273

Зміни в складі Центральної районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області

Припинити достроково повноваження члена комісії:

  • Чокова Ірина Вікторівна, 1976 року народження, член комісії, за поданням голови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області (у зв’язку з особистою заявою про складення повноважень).

Включити до складу комісії:

  • Стангріт Надія Семенівна, 1950 року народження, член комісії, за поданням голови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області.

 

Секретар
Миколаївської виборчої комісії
Миколаївської області                                                       Л.В. Віштал

 

ОНОВЛЕНО 12.05.2014


Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А

м. Миколаїв

10 травня  2014 року о 10-10 год.                                                   №  272

 

Про забезпечення транспортними засобами районних у місті Миколаєві виборчих комісій під час отримання виборчих бюлетенів, дільничних виборчих комісій під час отримання виборчих бюлетенів та транспортування виборчих бюлетенів до відповідної районної у місті Миколаєві виборчої комісії після складання протоколу про підрахунок голосів 25 травня 2014 року.

Відповідно до ч.5 ст.27 ЗУ «Про вибори Президента України» у разі проведення виборів Президента України одночасно з виборами депутатів Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів дільничні виборчі комісії здійснюють також повноваження, визначені відповідно ЗУ "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної  Республіки Крим, міських, селищних та сільських голів».

Відповідно до абз. 2 п. 1 ст. 81 ЗУ «Про вибори Президента України» у разі якщо одночасно з виборами Президента України проводяться інші вибори, виборча документація інших виборів транспортується до відповідної виборчої комісії членами дільничної виборчої комісії, які не беруть участі у транспортуванні виборчої документації з виборів Президента України до окружної виборчої комісії.

Відповідно до абз. 2 ч. 1 ст. 74 ЗУ «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів» у разі одночасного проведення місцевих виборів з виборами Президента України виборча документація з місцевих виборів транспортується до відповідних територіальних виборчих комісій трьома членами дільничної виборчої комісії, які не беруть участь у транспортуванні виборчої документації до окружних виборчих комісій з виборів Президента України.

Тобто виборча документація з відповідних виборів членами дільничної виборчої комісії транспортується одночасно до окружної виборчої комісії з виборів Президента України та відповідної територіальної виборчої комісії з позачергових виборів Миколаївського міського голови Миколаївської області.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 65 ЗУ «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів» органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові та службові особи зобов’язані сприяти виборчим комісіям у реалізації їх повноважень, а саме надавати згідно з установленими Центральною виборчою комісією нормами та переліком транспортні засоби тощо.

Відповідно до Постанови ЦВК «Про нормативні вимоги до приміщень територіальних і дільничних виборчих комісій з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів і приміщень для голосування, перелік та норми забезпечення цих виборчих комісій транспортними засобами, засобами зв’язку, обладнанням, інвентарем, оргтехнікою, іншими матеріальними цінностями, перелік видів послуг та робіт, що можуть надаватися територіальним і дільничним виборчим комісіям за рахунок коштів відповідного місцевого бюджету, отриманих як цільова субвенція з Державного бюджету України на підготовку та проведення місцевих виборів» № 324 від 26 серпня 2010 року затверджений перелік та норми забезпечення територіальних і дільничних виборчих комісій з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів транспортними засобами, засобами зв’язку, обладнанням, інвентарем, оргтехнікою, іншими матеріальними цінностями відповідно до якого органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування надається легковий автомобіль – 1 для потреб територіальної виборчої комісії, легковий автомобіль – 1 для потреб дільничної виборчої комісії.

Враховуючи вищевикладене, з метою забезпечення належних умов роботи територіальних і дільничних виборчих комісій під час підготовки та проведення позачергових виборів Миколаївського міського голови, відповідно до ч. 1 ст. 65, ст. 74 ЗУ «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», керуючись ст. 25 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК «Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів» № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. Затвердити графік отримання виборчих бюлетенів районними у місті Миколаєві виборчими комісіями, дільничними виборчими комісіями із зазначенням дати отримання та кількості виборчих комісій, що отримують виборчі бюлетені з позачергових виборів Миколаївського міського голови (додаток 1).

  2. Цю Постанову надати виконавчому комітету Миколаївської міської ради для забезпечення транспортними засобами для транспортування виборчих бюлетенів з позачергових виборів Миколаївського міського голови .

 

Заступник голови  ММВК
Миколаївської області                                                      Альпатова С.Ю.

Додаток 1
до постанови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області
від 10 травня 2014 року № 272

Графік отримання виборчих бюлетенів:

15 травня 2014 року централізовано на підприємстві – виготовлювачі бюлетенів отримують бюлетені з позачергових виборів Миколаївського міського голови

  1. Центральна районна у місті Миколаєві виборча комісія бюлетенів на 64 виборчі дільниці (480873 – 480936);

  2. Ленінська районна у місті Миколаєві виборча комісія бюлетенів на 58 виборчі дільниці (480815 – 480872);

  3. Корабельна районна у місті Миколаєві виборча комісія бюлетенів на 33 виборчі дільниці (480781 – 480814);

  4. Заводська районна у місті Миколаєві виборча комісія бюлетенів на 53 виборчі дільниці (480728 – 480780).

22 травня 2014 року в приміщенні

  1. Центральної районної адміністрації міста Миколаєва від Центральної районної у місті Миколаєві виборчої комісії отримують виборчі бюлетені 64 виборчі дільниці (480873 – 480936);

  2. Ленінської районної адміністрації міста Миколаєва від Ленінської районної у місті Миколаєві виборчої комісії отримують виборчі бюлетені 58 виборчі дільниці (480815 – 480872);

  3. Корабельної районної адміністрації міста Миколаєва від Корабельної районної у місті Миколаєві виборчої комісії отримують виборчі бюлетені 33 виборчі дільниці (480781 – 480814);

  4. Заводської районної адміністрації міста Миколаєва від Заводської районної у місті Миколаєві виборчої комісії отримують виборчі бюлетені 53 виборчі дільниці (480728 – 480780).

25 - 26 травня 2014 року дільничні виборчі комісії транспортують виборчу документацію

  1. 480873 – 480936 до Центральної районної у місті Миколаєві виборчої комісії;

  2. 480815 – 480872 до Ленінської районної у місті Миколаєві виборчої комісії;

  3. 480781 – 480814 до Корабельної районної у місті Миколаєві виборчої комісії;

  4. 480728 – 480780 до Заводської районної у місті Миколаєві виборчої комісії.

Секретар
Миколаївської виборчої комісії
Миколаївської області                                                       Л.В. Віштал

 

ОНОВЛЕНО 12.05.2014


Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П О С Т А Н О В А
м. Миколаїв

06 травня 2014 року о 17-10 год.                                                         №  266

 

Про  текст  виборчого  бюлетеня  з позачергових  виборів Миколаївського   міського голови Миколаївської області  25 травня 2014 року  для  голосування  в день виборів.

Відповідно до статті 66 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів ", Постанови  ЦВК «Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 26 серпня 2010 року № 325»  № 454 від  30 квітня 2014 року , Постанови ЦВК «Про Роз’яснення щодо порядку виготовлення виборчих бюлетенів для голосування з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, їх передачі відповідним територіальним і дільничним виборчим комісіям та форми виборчих документів для передачі та приймання виборчих бюлетенів» № 365 від 23 вересня 2010 року, керуючись ст. 25 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК «Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів» № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

1. Затвердити  текст виборчого бюлетеня з позачергових виборів Миколаївського   міського голови Миколаївської області  25 травня 2014 року  для  голосування  в день виборів (додаток 1).

2. Встановити, що текст виборчого бюлетеня з позачергових виборів   Миколаївського   міського голови Миколаївської області  25 травня 2014 року для голосування в день виборів друкується державною мовою, на одному аркуші розміром 210 х 420 мм,     світло-рожевого кольору, лише з одного боку, з використанням спеціального дизайну, використанням  елементу дизайну «графічна позначка», використанням елементу дизайну «мікротекст», з друком фонового мікротексту встановленого кольору з узгодженим замовленим  номером за системою Panton.

3. Виготовити виборчі бюлетені з позачергових виборів Миколаївського   міського голови Миколаївської області  25 травня 2014 року для голосування в день виборів:

  • для кожної звичайної виборчої дільниці у кількості, що на 0,5 відсотка перевищує кількість виборців, які за своєю виборчою адресою відносяться до відповідної вибрчої дільниці за даними Державного реєстру виборців станом на 6  травня 2014 року, з можливим відхиленням зазначеної кількості з урахуванням кратності розміщення виборчих бюлетенів у межах поліграфічного листа при їх виготовленні;
  • для кожної спеціальної виборчої дільниці у кількості, що на 0,5 відсотка перевищує орієнтовну кількість виборців, які будуть включені до списку виборців на виборчій дільниці, визначеної з урахуванням кількості ліжко-місць, спальних місць, а також максимально можливої кількості членів дільничних виборчих комісій відповідних виборчих дільниць, які включатимуться до списків виборців на таких дільницях, з можливим відхиленням зазначеної кількості з урахуванням кратності розміщення виборчих бюлетенів у межах поліграфічного листа при їх виготовленні.

4. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Миколаївської міської ради.

Голова 
ММВК
Миколаївської області                                                      Косякова  І.А.

1

ОНОВЛЕНО 12.05.2014


Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П О С Т А Н О В А
м. Миколаїв

06 травня 2014 року о 17-20 год.                                                         №  267

Про  визначення трьох членів  Миколаївської  міської  виборчої комісії   Миколаївської  області  для присутності при знищенні технічних відходів,  поліграфічного браку,  друкарських форм  поліграфічним підприємством.

Відповідно до частини третьої статті 67 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів ", Постанови ЦВК «Про Роз’яснення щодо порядку виготовлення виборчих бюлетенів для голосування з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, їх передачі відповідним територіальним і дільничним виборчим комісіям та форми виборчих документів для передачі та приймання виборчих бюлетенів» № 365 від 23 вересня 2010 року, керуючись ст. 25 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК «Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів» № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. Визначити  трьох членів Миколаївської  Міської  Виборчої Комісії   Миколаївської  області:
    • Альпатова Світлана  Юріївна – заступник  голови комісії,
    • Пахріцина  Тетяна  Юріївна – член комісії,
    • Мірошниченко  Людмила Олексіївна – член комісії
    для присутності при знищенні поліграфічним підприємством технічних відходів,  поліграфічного браку,  друкарських форм в порядку та строки визначенні умовами  Договору на виготовлення виборчих бюлетенів.
  2. Про знищення технічних відходів,  поліграфічного браку,  друкарських форм поліграфічним підприємством скласти акт у двох примірниках.

Голова 
ММВК
Миколаївської області                                                      Косякова  І.А.

 

ОНОВЛЕНО 07.05.2014


Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А

м. Миколаїв

30 квітня 2014 року о 19-50 год.                                                        №  265

Про зміни в складі Заводської районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області, що здійснює підготовку та проведення місцевих виборів.

Відповідно до п. 1, ч.4 ст.29 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної  Республіки Крим, міських, селищних та сільських голів» повноваження члена комісії припиняються достроково, у зв’язку з особистою заявою про складання повноважень члена комісії.

Відповідно до ч. 5 ст. 29 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної  Республіки Крим, міських, селищних та сільських голів» повноваження члена виборчої комісії припиняється з моменту прийняття рішення про припинення повноважень члена комісії виборчою комісією, яка її утворила.

Відповідно до ч. 1 ст. 22 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної  Республіки Крим, міських, селищних та сільських голів» кількісний склад територіальної виборчої комісії не може бути менше 9 осіб.

Керуючись ст. 25 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК «Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів» № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. Внести зміни до складу Заводської районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області, що здійснює підготовку та проведення позачергових виборів Миколаївського міського голови 25 травня 2014 року, сформованої відповідно до постанови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області від 18 квітня 2014 року  № 229 «Про формування складу районних у місті Миколаєві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення позачергових виборів Миколаївського міського голови», згідно з додатком.
  2. Цю постанову разом з відповідним додатком надати Заводській районній у місті Миколаєві виборчій комісії Миколаївської області.
  3. Цю постанову оприлюднити на сайті Миколаївської міської ради.

 Голова 
ММВК
Миколаївської області                                                      Косякова  І.А.

Додаток
до постанови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області
від 30 квітня 2014 року № 265

 

Зміни в складі Заводської районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області

Припинити достроково повноваження члена комісії:

  • Малікова Лариса Євгеніївна, 1959 року народження, заступник голови комісії, за поданням голови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області (у зв’язку з особистою заявою про складення повноважень).

Призначити заступником голови комісії:

  • Шаталова Марина Дмитрівна, 1963 року народження, член комісії, за поданням голови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області.

Включити до складу комісії:

  • Дуднікова Наталія Георгіївна, 1950 року народження, член комісії, за поданням голови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області.

 

Секретар
Миколаївської виборчої комісії
Миколаївської області                                                       Л.В. Віштал

 

ОНОВЛЕНО 01.05.2014


Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області

54009, м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20, каб. 161 тел. (0512)37-12-74

ПОВІДОМЛЕННЯ

Відповідно до ст. 3, ч. 2 ст. 13, ст. 21, ч. 7, 16 ст. 22 ЗУ «Про вибори депутатів Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, сільських голів»  Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області 18 квітня 2014 року сформувала склад районних у місті територіальних виборчих комісій.

Враховуючи вищевикладене, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області повідомляє:

Місце знаходження Ленінської районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області :

м. Миколаїв, пр. Жовтневий, 1, тел. (0512) 24-90-90, (0512) 24-71-43,

розклад роботи:

  • Понеділок – П’ятниця 09-00 год. – 18-00 год.;
  • Перерва 13-00 год. – 14-00 год.;
  • Субота – Неділя (черговий) 10-00 год. – 13-00 год.

Місце знаходження Заводської районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області : м. Миколаїв, вул. Чигріна, 9, тел. (0512) 46-72-45, (0512) 47-91-88,

розклад роботи:

  • Понеділок – П’ятниця 09-00 год. – 18-00 год.;
  • Перерва 12-00 год. – 13-00 год.;
  • Субота – Неділя (черговий) 10-00 год. – 13-00 год.

Місце знаходження Корабельної районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області : м. Миколаїв, пр. Жовтневий, 314, тел. (0512) 25-21-80,

розклад роботи:

  • Понеділок – П’ятниця 09-00 год. – 18-00 год.;
  • Перерва 13-00 год. – 14-00 год.;
  • Субота – Неділя (черговий) 10-00 год. – 13-00 год.

Місце знаходження Центральної районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області : м. Миколаїв, вул. Інженерна, 1, тел. (0512) 37-56-83, (0512) 37-56-50,

розклад роботи:

  • Понеділок – П’ятниця 09-00 год. – 18-00 год.;
  • Перерва 13-00 год. – 14-00 год.;
  • Субота – Неділя (черговий) 10-00 год. – 13-00 год.

 

Голова ММВК                                                                             І.А. Косякова

Секретар ММВК                                                                          Л.В. Віштал

 

ОНОВЛЕНО 29.04.2014


Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А

м. Миколаїв

24 квітня 2014 року о 17-15 год.  №  231

Про порядок реєстрації офіційних спостерігачів від громадських організацій, офіційних спостерігачів від кандидатів на посаду Миколаївського міського голови, офіційних спостерігачів від місцевих організацій партій, від яких зареєстровані кандидати на посаду Миколаївського міського голови, довірених осіб кандидатів на посаду Миколаївського міського голови.

Відповідно до ст. 56, 58 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів» гарантії діяльності кандидатів на посаду міського голови забезпечуються наявністю довірених осіб та офіційних спостерігачів, які реєструється виборчою комісією відповідно до певних документів, а саме: подання, заяв, про згоду бути суб’єктом виборчого процесу та копію паспортів.

Керуючись ст. 25 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК «Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів» № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. При поданні документів на реєстрацію офіційних спостерігачів від громадських організацій, офіційних спостерігачів від кандидатів на посаду Миколаївського міського голови, офіційних спостерігачів від місцевих організацій партій, від яких зареєстровані кандидати на посаду Миколаївського міського голови, довірених осіб кандидатів на посаду Миколаївського міського голови рекомендувати представникам громадських організацій, кандидатам на посаду міського голови, представникам місцевих організацій партій надавати до Миколаївської міської виборчої комісії на паперовому носії та в електронному вигляді у форматі MS Word.

 

Голова 
ММВК
Миколаївської області                                                      Косякова  І.А.

 

Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П О С Т А Н О В А

м. Миколаїв

24 квітня 2014 року о 17-25 год.                                                   №  232

Про режим роботи Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області на травневі свята та вихідні дні.

Відповідно до ст. 73 Кодексу Законів України  про працю - у травні 2014 року

1, 2  та 9 травня 2014 року є святковими днями,

3, 4, 10 та 11 травня – вихідними днями.

Відповідно до ч.2 ст. 13, ст. 27 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної  Республіки Крим, міських, селищних та сільських голів» для забезпечення безперервності виборчого процесу та з метою забезпечення гарантій трудових прав членів комісії, керуючись ст. 25 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК «Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів» № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. Визначити режим роботи комісії на святкові дні 1,2 та 9 травня:
    • 1 травня – 10-00 – 13-00 год. (черговий)
    • 2 травня – 10-00 – 13-00 год. (черговий)
    • 9 травня – 10-00 – 13-00 год. (черговий)
  2. Оприлюднити розклад роботи ММВК Миколаївської області на святкові дні у травні 2014 року на стенді офіційних матеріалів ММВК Миколаївської області та на сайті Миколаївської міської ради.

 

Голова 
ММВК
Миколаївської області    Косякова  І.А.

 

ОНОВЛЕНО 25.04.2014


Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П О С Т А Н О В А
м. Миколаїв

18 квітня 2014 року о 16-50 год.                                                №  230

 

Про формування складу районних у місті Миколаєві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення позачергових виборів Миколаївського міського голови.

Розглянувши подання голови Миколаївської міської виборчої комісії Миколаївської області, щодо кандидатур до складу Ленінської районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області, Центральної районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області, Заводської районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області, Корабельної районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області, відповідно до ст. 3, ч. 2 ст. 13, ст. 21, ч. 7, 16 ст. 22 ЗУ «Про вибори депутатів Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, сільських голів».

Керуючись ст. 25 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК «Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів» № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. Сформувати склад Ленінської районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області (додаток 1), Заводської районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області (додаток 2), Корабельної районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області (додаток 3), Центральної районної у місті Миколаєві виборчої комісії Миколаївської області (додаток 4).
  2. Районним у місті Миколаєві виборчим комісіям поінформувати громадян про свій склад, місцезнаходження та режим роботи.
  3. Цю постанову розмістити на сайті Миколаївської міської ради та на стенді офіційних матеріалів ММВК.

Голова 
ММВК
Миколаївської області                                                      Косякова  І.А.

 

ОНОВЛЕНО 29.04.2014


 

Миколаївська міська виборча комісія
Миколаївської області
54009, м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20, каб. 161 тел. (0512)37-37-08

Повідомлення

Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області повідомляє про відкриття спеціального рахунку для внесення грошової застави на позачергових виборах Миколаївського міського голови.

Спеціальний рахунок відкритий в Головному Управлінні Державної Казначейської Служби України в Миколаївській області.

Розмір грошової застави на позачергових виборах Миколаївського міського голови, призначених на 25 травня 2014 року по місту Миколаєву складає 9054 гривні, при кількості виборців, станом на 17 квітня 2014 року, 371 691 осіб.

Отримувач: Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області
ЄДРПОУ: 26132035
р/р 37323001065858
ГУДКСУ в Миколаївській області
МФО: 826013
Призначення платежу: грошова застава (назва) місцевої організації партії, яка висунула кандидата на посаду міського голови або ПІБ особи, яка висувається кандидатом на посаду міського голови шляхом самовисування.

 

Голова 
ММВК
Миколаївської області                                                      І.А. Косякова 

Секретар
ММВК
Миколаївської області                                                      Л.В.Віштал

 

Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А
м. Миколаїв

18 квітня 2014 року о 16-30 год.                                                  №  229

 

Про внесення змін до постанови ММВК МО № 227 від 14 квітня 2014 року «Про відкриття спеціального рахунку для перерахування грошової застави кандидатами на посаду міського голови».

Відповідно до постанов ЦВК від 17 квітня 2014 року № 300 «Про порядок внесення, повернення та перерахування грошової застави на місцевих виборах» та від 17 квітня 2014 року № 301 «Про розмір грошової застави на позачергових місцевих виборах, призначених на 25 травня 2014 року, та на проміжних виборах депутатів обласних, районних, міських, районних у містах рад» уточнено, що територіальна виборча комісія відкриває спеціальний рахунок для перерахування застави в органах Державної казначейської служби.

Керуючись ст. 25 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК «Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів» № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. Відкрити спеціальний рахунок ММВК Миколаївської області в органах Державної казначейської служби для внесення грошової застави від місцевих організацій партій, які висунули кандидатів на посаду міського голови, та кандидатів на посаду міського голови, які висунулись шляхом самовисування.
  2. Оприлюднити відомості про розмір грошової застави та спеціальний рахунок.
  3. Надати відомості про відкритий спеціальний рахунок Центральній виборчій комісії для розміщення на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

 

 
Голова 
ММВК
Миколаївської області                                                      Косякова  І.А.

 

 

ОНОВЛЕНО 18.04.2014


Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А
м. Миколаїв

14 квітня 2014 року о 17-40 год.           №  227

Про відкриття спеціального рахунку для перерахування грошової застави кандидатами на посаду міського голови.

Відповідно до ч. 1, 3 ст. 42-1 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» територіальна виборча комісія визначає спеціальний рахунок для перерахування грошової застави, яка вноситься місцевими організаціями партій, які висунули кандидатів на посаду міського голови, та кандидатами на посаду міського голови, які висунулись шляхом самовисування, до початку реєстрації таких кандидатів.

Керуючись ст. 25 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК «Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів» № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. Відкрити спеціальний рахунок ММВК Миколаївської області в ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» для внесення грошової застави від місцевих організацій партій, які висунули кандидатів на посаду міського голови, та кандидатів на посаду міського голови, які висунулись шляхом самовисування.
  2. Оприлюднити відомості про розмір грошової застави та спеціальний рахунок.
  3. Надати відомості про відкритий спеціальний рахунок Центральній виборчій комісії для розміщення на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова 
ММВК
Миколаївської області                                                      Косякова  І.А.

 

ОНОВЛЕНО 15.04.2014


Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П О С Т А Н О В А
м.  Миколаїв

04 квітня 2014 року о 16-30 год.           №  222

 

Про визначення  порядку оприлюднення рішень та повідомлень ММВК Миколаївської області.

Відповідно до Постанови ЦВК « Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів » № 350 від 15.09.2010 року рішення та повідомлення ММВК Миколаївської області підлягають оприлюдненню відповідно до ЗУ «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» або за рішенням комісії.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст. 27 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК « Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів » № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

  1. Визначити друкованим засобом масової інформації оприлюднення рішень та повідомлень ММВК Миколаївської області міську газету «Вечерний Николаев».
  2. Визначити засобом оприлюднення рішень та повідомлень ММВК Миколаївської області сайт Миколаївської  міської ради.
  3. Визначити засобом оприлюднення рішень та повідомлень ММВК Миколаївської області стенд офіційних матеріалів ММВК Миколаївської області.

 


Голова 
ММВК
Миколаївської області                                                      Косякова  І.А.



Позачергові вибори Миколаївського міського голови

25 травня 2014 року

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А
м. Миколаїв

04 квітня 2014 року о 16-40 год.                 №  223

Про затвердження розкладу роботи ММВК Миколаївської області на період позачергових виборів Миколаївського міського голови.

Керуючись ст. 27 Закону України «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів», Постановою ЦВК « Про Порядок  ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів » № 350 від 15.09.2010 року, Миколаївська міська виборча комісія Миколаївської області постановляє:

1. Затвердити наступний розклад роботи ММВК Миколаївської області на період позачергових виборів Миколаївського міського голови:

Понеділок – П’ятниця
09-00 год. – 18-00 год.;

Перерва
12-00 год. – 13-00 год.;

Субота – Неділя (черговий)
10-00 год. – 13-00 год.;

2. Місцем знаходження ММВК Миколаївської області є вул. Адміральська, 20, каб. 163.

3. У випадках передбачених ЗУ «Про вибори депутатів  Верховної  Ради  Автономної  Республіки Крим, місцевих  рад  та  сільських,  селищних,  міських  голів» ММВК Миколаївської області працює відповідно до норм чинного законодавства.

4. Оприлюднити розклад роботи та місце знаходження ММВК Миколаївської області на період позачергових виборів Миколаївського міського голови в друкованому засобі масової інформації - газеті «Вечерний Николаев» та на стенді офіційних матеріалів ММВК Миколаївської області.


Голова 
ММВК
Миколаївської області                                                      Косякова  І.А.

 

ОНОВЛЕНО 10.04.2014

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: